16 Ιανουαρίου 2016

Nails Inspiration!



Κάθε φορά που είσαι απέναντι από την κοπέλα που ασχολείται με τα νύχια σου σκέφτεσαι το ίδιο πράγμα, να φτιάξεις τα νύχια σου τόσο πρωτότυπα όσο και απλά. (ή τουλάχιστον εγώ πάντα αυτό σκέφτομαι!)
Μα έλα που δεν μπορούν συνδυαστούν αυτά τα δύο.. ή μήπως μπορούν?
Πιο κάτω θα δεις μερικές προτάσεις που αφορούν όλα τα γούστα!



  • Για αρχή είναι το κλασσικό μαύρο. Αν δεν θέλεις να είναι βαρετό απλά πρόσθεσε μικρές χρυσές ή ασημί λεπτομέρειες.




  • Μπορείς επίσης να συνδυάσεις στο ίδιο μανικιούρ το μαύρο μαζί με κάποιο άλλο χρώμα τις αρεσκείας σου. Το λευκό μαζί με το χρυσό είναι από τις πιο safe επιλογές. Το σχέδιο κάνει τα νύχια σου ακόμη πιο παιχνιδιάρικα.     



  • Παραμένουμε στα σκούρα χρώματα και αυτή τη φορά κάνουμε την αλλαγή με ένα ανθρακί βερνίκι με ενσωματωμένες λάμψεις, Αν δεν σου φτάνει αυτό μπορείς να προσθέσεις διακριτικές γραμμές από κάποιο ουδέτερο χρώμα.   Προσοχή στις υπερβολές!

 

  • Το κλασσικό κόκκινο μπορεί να σταματήσει να είναι τόσο κλασσικό αν προσθέσεις λίγη ποσότητα από γυαλιστερή σκόνη του ίδιου χρώματος!



  • Το nude έχει κλέψει τις καρδιές μας σε οτιδήποτε έχει κυκλοφορήσει! Ήρθε η ώρα να μπει και στα νύχια μας. Τα nude βερνίκια μπορούν να γίνουν ο καμβάς για πολλά και διαφορετικά μανικιούρ. 



                           




  • Τέλος, από τα πιο αγαπημένα μου είναι τα pastel χρώματα που εγώ προσωπικά τα προτιμώ κυρίως το χειμώνα. μπορούν επίσης να συνδυαστούν με πολλά σχέδια και χρώματα χωρίς να μοιάζουν υπερβολικά!
    Tip: συνδυάστε με κάποιο άλλο χρώμα και σχηματίστε το "ανάποδο γαλλικό"




kisses till next post!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου